f logo

Indkøbskurv

Kurven er tom

Familien består af ElseMarie, Jesper og Jens.


ElseMarie er lærer. Hun er opvokset på landet med mange forskellige dyr, og hjælper derfor naturligt til på gården.

 

ElseMarie er desuden lysmager. Du er velkommen til at besøge hendes hjemmeside og webshop, hvis du ønsker at vide mere om fx. hånddyppede juletræslys, smukke stagelys, håndstøbte bloklys, kertelys  og ikke mindst lyspinde eller blomsterpinde til Jens Harald Quistgaard stager. www.lysmageren.dk


Jesper er landmand og syvende generation på Hesselbjerggaard.

 

Jesper havde engang en arbejdsgiver, der op til mortensaften surt brummede at "det f..... ikke er til at opdrive en ordentlig and mere..." Det satte en tankerække I gang, der er endt med en virkelig enkel måde at holde ænder på: Masser af plads. 100% mulighed for udøvelse af naturlig adfærd. Så minimal transport til slagteriet som praktisk muligt. Stor gennemsigtighed I alle aspekter af produktionen.

 

Jesper ønsker en fuldstændig ærlig dialog, og byder derfor alle intereserede til at besøge familien på Hesselbjerg. Du er altid velkommen til at se hvordan vi gør det I virkeligheden. Bare ring først for en aftale.


Ottende generation, Jens på 4 år, er allerede meget interesseret i gårdens dyr. Han elsker at være med ude; især når der skal fodres og strøes. Så skal vi nemlig køre traktor eller minilæsser! Jens har brugt utallige timer med far og mor I både stald, mark og lysstøberi.


Vil du se flere fotos, er du velkommen til at klikke HER

 

 

 

 

os